Stappenplan voor veilige en verantwoorde zorg

14-10-2020
Triage stappenplan
Triage stappenplan

In het Logopediehuis bieden we op veilige en verantwoorde wijze zorg. Bij voorkeur in de praktijk, maar als alternatief is ook online begeleiding mogelijk. Daarvoor maken we met behulp van een triage stappenplan de juiste keuze. Voor elke behandeling willen we je daarom vragen om de volgende vragen door te nemen. 

  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
  • Ben je de afgelopen 10 dagen in een code oranje gebied op vakantie geweest? 

Als je op alles 'nee' antwoordt dan kunnen we elkaar in de praktijk zien. Als er op een van de vragen een 'ja' als antwoord wordt gegeven dan schakelen we over naar online begeleiding. In de praktijkruimte is het niet nodig om een mondkapje te dragen, mits er 1,5 meter afstand kan worden bewaard. Binnen 1,5 meter gebruiken wij wel mondkapjes. Voor kinderen tot 12 jaar geldt deze afspraak niet.


We doen er alles aan om onze zorg voort te zetten, dank voor je begrip!