Mooiste uitspraken

Joep, 5 jaar 


"Toen ik bij jou kwam kon ik de letter s niet goed zeggen. Dat vond ik heel vervelend en mijn broertje ging me ook vaak nadoen. Ik vond het heel leuk om met je te oefenen en nu kan ik de letter wel goed zeggen!"

 

Just, 6 jaar                                        

"Neus begint met de letter n. En koe met de k. Ik kan de letters al heel goed zeggen!" 

 

dhr. van Heel  


"Ik kreeg een beroerte terwijl ik op vakantie was. Er volgde een intensieve tijd in het revalidatiecentrum. Ik was dolblij dat ik naar huis mocht na twee maanden, maar mijn herstel was nog in volle gang. Ik ben blij dat je de afasietherapie hebt kunnen voortzetten. Eerst nog bij mij thuis, en later in de praktijk. Ik heb geleerd hoe ik beter met mijn afasie kan omgaan, want helaas heb ik nog wel last van moeilijk woorden kunnen vinden. Het vertrouwen en je positiviteit hebben mij erg geholpen in het afgelopen jaar."


Claire - moeder van Jan


"Mijn zoontje sprak tot 2,5 jaar bijna niet. We maakten ons erg veel zorgen. Het consultatiebureau raadde ons logopedie aan. Ik vond het best een stap om jullie te bellen, het voelt toch als een stempel drukken. Aan de andere kant wisten we eigenlijk wel dat er een extra zetje nodig was. De logopedie was zo speels, we kwamen altijd met veel plezier naar je toe. Het spreken gaat nu een stuk beter, en daardoor is onze zoon ook minder gefrustreerd. De logopedie heeft hem maar ook ons heel veel goed gedaan."