Update hygiëneregels oktober 2020

02-10-2020

Update hygiëneplan oktober 2020

In het Logopediehuis werken we één op één. Dit doen wij zowel met beeldbellen als 'live' in de praktijk, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en onderstaand hygiëneprotocol. Hierdoor kunnen we tóch open blijven en onze begeleidingstrajecten vervolgen. Wij blijven er alles aan doen om behandelingen op maat te kunnen blijven geven en continuïteit te bieden aan het voortgangsproces.

- Kinderen en volwassenen zijn welkom mits zij -en hun nabije omgeving- gezond of minstens 24 uur vrij van klachten (koorts, hoesten) zijn;

- Schoonmaak van ruimtes vindt dagelijks plaats.

- Schoonmaak van deurklinken en gebruikte materialen vindt na élk begeleidingsmoment plaats.

- We wassen of ontsmetten onze handen voor de begeleiding start.

- Deuren staan zoveel mogelijk open om contact met deurklinken te minimaliseren, ruimtes worden continu geventileerd.

- De wachtruimte wordt alleen door kinderen gebruikt; ouders/verzorgers verzoeken we om buiten te wachten (neem gerust een kop thee of koffie mee uit de wachtkamer ;-) ); Volwassen cliënten vragen we om precies op de afgesproken tijd te komen.

- In alle kamers is werken met 1,5 meter afstand mogelijk. Mocht er binnen 1,5 meter worden gewerkt dan kunnen wij gebruik maken van beschermende middelen zoals een mondkapje en/of handschoenen.

Daarnaast volgen we de richtlijnen van het RIVM en zijn we vooral heel blij en enthousiast dat we de logopedie op deze wijze tóch kunnen blijven voortzetten!