Vacature logopedist en Remedial Teaching

Bén jij of kén jij die topper die ons team komt versterken?

Het Logopediehuis is onderdeel van Leer en Meer, een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en volwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We bieden logopedie, Remedial Teaching, ondersteuning van expatkinderen bij de terugkeer naar Nederland, huiswerkbegeleiding en hulp bij studievaardigheden en leren leren. We maken onder andere gebruik van actief en bewegend leren en hebben veel intern ontwikkelde materialen die tijdens de behandelingen kunnen worden ingezet.

We blijven groeien en zoeken daarom een enthousiaste logopedist die het een uitdaging vindt om bij ons aan de slag te gaan. We verwachten je twee a drie dagen werk aan te kunnen bieden, mogelijk met verdere uitbreiding. Naast logopedische behandelingen is er ook veel ruimte om RT of onderwijs-verwante begeleiding te geven.

Wie zoeken we?

 • Een logopedist die de basis (kwaliteitsregister, lid van de NVLF, voldoende kennis) op orde heeft. Maarrr misschien nog wel belangrijker: een logopedist die met enthousiasme en een proactieve werkhouding zin heeft om bij ons team aan de slag te gaan!
 • Een logopedist die interesse heeft in een bredere benadering van haar vak; wij bieden zowel particuliere behandelingen (minimale administratieve lasten!) aan veel expats die een (talige) boost kunnen gebruiken om snel en efficiënt te integreren in het Nederlandse onderwijssysteem, als uiteenlopende logopedische vraagstukken. Het is dus een pre als je openstaat voor hele diverse behandelingen en begeleiding!
 • Een logopedist die bij voorkeur ervaring met de behandeling van kinderen met spraak-taalproblemen, meertaligheidsproblematiek, afwijkend mondgedrag en OMFT.

Wat bieden we?

 • Een prachtige werkplek met drie behandelruimtes, veel verschillende materialen en een multidisciplinair team (logopedisten, Remedial Teachers, taal- en rekenspecialisten, HB-specialisten, leerkrachten, een Parkinson-, afasie- en SI-therapeut en psycholoog) waarbinnen ruimte is voor overleg en afstemming.
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen.
 • Het salaris is boven-marktconform gebaseerd op schaal 50 met een hogere start instap. We bieden de keuze tussen in dienst te treden of op basis van ZZP-schap bij ons te komen werken. 
 • Regelmatig overleg en begeleiding.
 • Veel nieuwe kennis en inspiratie op het gebied van actief en bewegend leren, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.
 • Vergoeding van administratieve werkzaamheden.

 • Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt, voor meer informatie en inspiratie kun je ook onze websites www.leerenmeerwerkt.nl en www.logopediehuis.nl bezoeken. We zien je sollicitatiebrief graag tegemoet!

  T: 06-28679451 (contactpersoon Rianca de Boer)

  E: info@logopediehuis.nl

  W: www.logopediehuis.nl