Vacature logopedist en Remedial Teaching

Bén jij of kén jij die topper die ons team komt versterken?

Het Logopediehuis is onderdeel van Leer en Meer, een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en volwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We bieden logopedie, Remedial Teaching, ondersteuning van expatkinderen bij de terugkeer naar Nederland, huiswerkbegeleiding en hulp bij studievaardigheden en leren leren. We maken onder andere gebruik van actief en bewegend leren en hebben veel intern ontwikkelde materialen die tijdens de behandelingen kunnen worden ingezet.

We blijven groeien en zoeken daarom een enthousiaste logopedist die het een uitdaging vindt om bij ons aan de slag te gaan. We verwachten je twee a drie dagen werk aan te kunnen bieden, maar ook als je meer of minder wilt werken zijn er mogelijkheden. Naast logopedische behandelingen is er ook veel ruimte om RT of onderwijs-verwante begeleiding te geven. We werken op basis van ZZp-schap en bieden een all-in tarief van € 40,-. Voor administratieve taken mag je daarnaast één uur per zeven gewerkte uren rekenen.

Wie zoeken we?

 • Een logopedist die de basis (kwaliteitsregister, lid van de NVLF, voldoende kennis) op orde heeft. Maarrr misschien nog wel belangrijker: een logopedist die met enthousiasme en een proactieve werkhouding zin heeft om bij ons team aan de slag te gaan!
 • Een logopedist die interesse heeft in een bredere benadering van haar vak; wij bieden zowel particuliere behandelingen (minimale administratieve lasten!) aan veel expats die een (talige) boost kunnen gebruiken om snel en efficiënt te integreren in het Nederlandse onderwijssysteem, als uiteenlopende logopedische vraagstukken. Het is dus een pre als je openstaat voor hele diverse behandelingen en begeleiding!
 • Een logopedist die bij voorkeur ervaring met de behandeling van kinderen met spraak-taalproblemen, meertaligheidsproblematiek, afwijkend mondgedrag en OMFT.

Wat bieden we?

 • Een prachtige werkplek met drie behandelruimtes, veel verschillende materialen en een multidisciplinair team (logopedisten, Remedial Teachers, taal- en rekenspecialisten, HB-specialisten, leerkrachten, een Parkinson-, afasie- en SI-therapeut en psycholoog) waarbinnen ruimte is voor overleg en afstemming.
 • We werken op basis op van ZZP-schap en bieden een all in uurtarief van € 40,-. Daarnaast mag je per zeven gewerkte uren één uur administratietijd rekenen.
 • Regelmatig overleg en begeleiding.
 • Veel nieuwe kennis en inspiratie op het gebied van actief en bewegend leren, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.
 • Vergoeding van administratieve werkzaamheden.

 • Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt, voor meer informatie en inspiratie kun je ook onze websites www.leerenmeerwerkt.nl en www.logopediehuis.nl bezoeken. We zien je sollicitatiebrief graag tegemoet!

  T: 06-28679451 (contactpersoon Rianca de Boer)

  E: info@logopediehuis.nl

  W: www.logopediehuis.nl